Az ELTE oktatóival

és az International Association of Coaching and Mediation tagjaként

multinacionális környezetben többszörösen bizonyított és folyamatosan  kiválóan teljesítő MESTER COACH-okkal!

 qr-kod

 

KÉPZÉSEINK

Államilag elismert, többszörösen akkreditált új képzéseink

BUSINESS COACH képzés
(üzleti tanácsadó)

 

Life coach képzés (személyi és életvezetési tanácsadó)Mester coach képzés, tréner, szupervízorAbduktív pszichológiai terapeuta/ tanácsadóMediátor és mester mediátorÖnismereti (ontological) terapeuta és csoporttréner

 

ESEMÉNYEK,
Fotók,videók
 

 

"A képzésük programját áttanulmányoztam, hasznosságáról és tartalmi relevanciájáról meg vagyok győződve."

Dr. Hoffmann Orsolya
Kodolányi János Főiskola intézetigazgató, főiskolai tanár

"A szakmai minősítéseik is kiválóak. Feltételezésem szerint az intézményben folyó oktatás nemkülönben... biztosíthatom arról, hogy nyomon követem eredményeiket, és fejlődésüket, mert minden tekintetben értéknek tartom azt, amit alkotnak."

Szuhai Nóra Coach

 

Vezetői önmegvalósítás program

business coach  képzés (ontological executive coach)

FELSŐVEZETŐI DÖNTÉSMENEDZSER, BUSINESS COACH KÉPZÉS -EXECUTIVE COACHING-

2 képzés és szakma 1-ben: 2in1coach képzés

Az államilag elismert képzés önálló praxis gyakorlására jogosít mind a business coaching (üzleti tanácsadás), mind pedig a mediáció (hivatásos egyezségközvetítés, permegelőzés) területén.

Dr. Kollár Józseffel, az international association of coaching európai tagozatvezetőjével, a Magyar Coachszövetség Szakmai vezetőjével

bEIRATKOZOM a coach képzés programjára

Örömmel értesítjük minden kedves érdeklődőnket, hogy a COACH és a MEDIÁTOR képzéseink kezdettől fogva érvényes FAT (Felnőttképzési Akkreditációs Tanács),  PAT (Pedagógiai akkreditációs Tanács), IRM (Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium) akkreditációval rendelkeznek, tehát államilag elismert programok.
A FAT, a PAT és az IRM által akkreditált programok magas minőségi színvonalat képviselnek és adókedvezményben részesülnek (tárgyi adómentesség), így a résztvevők kedvezményesen juthatnak magas szintű képzéshez. Az akkreditáció folyamata egy minőségbiztosítási eljárás. A FAT, PAT, IRM akkreditációs tanúsítvánnyal rendelkező képzések a vonatkozó törvényi és jogszabályi kritériumoknak, oktatói és  tárgyi feltételeknek minden szempontból megfelelnek.

A coach képzés végén magyar és angol nyelvű tanúsítvány biztosítunk a Magyar Coachszövetség ellenjegyzésével.

A coach képzés akkreditált igazságügyi mediátori cím megszerzésére is jogosít.

A coach képzés oktatóit hivatalosan is minősítették  (FAT, PAT, Igazságügyi és Rend. Minisztérium, Magyar Coachszövetség, CCF, ICF).

Indulási időpontok 12 (+ 2 nap tréning) oktatási nap

új coach képzés csoport indul:

Nyári szuperintenzív képzés: 2*1 hét
2013. július 1-06. és augusztus 5-10-ig


A coach képzés tanfolyam ára

A 2in1 képzés ára: 390.000 Ft, mely tartalmazza a business coach képzés tananyagát és a mediátor képzést is.

3in1: Life és business coach képzés egyszerre és egyben: 440.000 Ft

4 részletben fizethető: beiratkozásig a regisztrációs díj 80.000 Ft, majd 3 hónapon át kamatmentes részletfizetés igényelhető.

bEIRATKOZOM a coach képzés programjára

A coach képzés tanfolyam helye

1051 Budapest, Váci utca (Belváros legszebb sétálóutcájában)

Kiváló tömegközlekedési lehetőség.

Kinek ajánljuk a coach képzés programját?

Felső- és középvezetőknek, projektmenedzsereknek, valamint HR-eseknek, továbbá szívesen látjuk más szakmák művelőit is, (pl. pszichológusokat, pedagógusokat) akik el szeretnék sajátítani a business (executive) coaching készségeit, kompetenciáit.

Az Ontological Business Coach képzés kurzusait mindazok számára javasoljuk, akik a  leginkább kutatott ontológiai coaching eszközeit kívánják megismerni és felhasználni  munkájuk, magánéletük során.

A résztvevők a coach képzés során  saját praxisunkban rögzített videofelvételek elemzésével, szimulációs esetgyakorlatokkal, interaktív csoportgyakorlatokkal is fejleszthetik az új készségeiket. A megszerzett ismeretek, kompetenciák az élet számos területén felhasználhatók: pl. személyes fejlődés, konfliktuskezelés, változásmenedzselés.

Mindenkinek ajánljuk a coach képzés programjait, akiket érdekel a szervezetekben jelentkező konfliktusok, csoportdinamikai elakadások, szervezetfejlesztési problémák professzionális megoldási módja, a mediáció és a coaching.

Felső- és középvezetőknek, tanácsadóknak, trénereknek, gyakorló coachoknak, Pedagógusoknak, pszichológusoknak, jogászoknak, közgazdászoknak, projektmenedzsereknek...

Mindazoknak ajánljuk a coach képzés programját, akik a munkájuk során hasznosítani kívánják a vitarendezési, konfliktuskezelési, szervezetépítési eljárásokat és azoknak is, akik új szakmát szeretnénk választani, azaz a mediációt és a coachingot hivatásszerűen akarják művelni.

A COACH KÉPZÉS többek között alkalmas tanulási lehetőség az IRM Közvetítői Névjegyzékébe felvett, illetve ide jelentkezni szándékozó közvetítőknek (akkreditált igazságügyi mediátoroknak). Továbbképzési pontérték: 10 kredit

Kik tanítanak a coach képzés programján?

Kik vagyunk? Céljaink Rólunk

A coach képzés számos személyre szóló szolgáltatást tartalmaz. Kifejezetten az Ön igényeihez igazítjuk a tréningek tematikáját és ütemét. Tovább

Az IR Minisztériumtól hivatalos Senior fokozatot elnyert vezető oktatónk: dr. Kollár József phd, egyetemi oktató, senior fokozatot elnyert mediátor-kiképző tréner, mester coach, akkreditált igazságügyi mediátor

szakmai vezetőnkről bővebben tájékozódhat itt  és itt

További tanáraink, trénereink a coach képzés kurzusában:  oktatóinkról

 

A coach képzés tanfolyamon kiadott tanúsítvány

Az államilag elismert coach képzés önálló praxis gyakorlására jogosít mind business coaching (üzleti tanácsadás), mediáció (hivatásos egyezségközvetítő) területén.

A Magyar Coachszövetség KA által ellenjegyzett magyar és angol nyelvű tanúsítványt biztosítunk. A coach képzés az ACC (ICF) és a MaC-fokozat (MAgyar Coachszövetség) megszerzését biztosítja.

A coach képzés mindenben megfelel a közvetítői szakmai képzésről és továbbképzésről szóló 63/2009. (XII. 17.) IRM rendelet előírásainak is, azaz az IRM Közvetítői Névjegyzékére kerüléshez előírt alapképzést biztosít, ezen túlmenően egyben egy szélesebb szakmai közönségnek szánt, a közvetítői tevékenység során használt technikákat oktató, fejlesztő tanfolyam.

A coach képzés tanfolyamának elvégzése után a hallgatók bejegyezhetik magukat hivatásos egyezségközvetítőnek is és bátran kezdhetnek egy piacképes magánpraxis elindításába.

Továbbképzési pontérték: 10 kredit

Fő tématerületek a coach képzés kurzuson

 

Tantárgyak:

 1. Business etika (e.a., vizsga)

 2. Döntésmenedzsment (e.a., vizsga)

 3. Posztmodern vállalat (e.a., vizsga)

 4. Érvelés- és vitakultúra (szeminárium, gyakjegy)

 5. Szervezeti konfliktuskezelés (szeminárium, gyakjegy)

 6. Esélyegyenlőség menedzsmentje (szeminárium, gyakjegy)

 7. Alternatív jövőképek, szcenáriók készítése a szervezetben (e.a., vizsga)

 8. Helyzetfüggő vezetés (szeminárium, gyakjegy)

 9. Csapatépítés gyakorlata (gyakorlat, gyakjegy)

 10. Sajátélményű coaching (gyakorlat, gyakjegy)

1. modul: A coaching (business és az executive coaching) alapjai célkitűzései, felhasználási területei. Pszichológiai, szociológiai, jogi és szervezetfejlesztési ismeretek. A vezetők felkészítése a coach szerepre, a vezető mint coach.

Reziliencia és mentalizációs technikák:

 • Reziliencia, avagy a rugalmas alkalmazkodás és a túlélés tudománya.

 • Mentalizációs technikák -"agyírás, elmeolvasás". Meggyőzés versus manipulálás.

2. modul: A legfontosabb kihívások a szervezetekben I.: a szervezet mint gép, a szervezet mint agy, a szervezet mint organizmus.

A szervezet átvilágításához és a tanácsadáshoz használt metaforák algoritmizált felhasználási módja (bemutató és közös gyakorlat).

Jövőképszerkesztés (jövőszcenárió készítés) módszertana és gyakorlata. Stratégiaalkotás, stratégiai gondolkodás különféle szerepekben és környezetekben.

Professzionális időgazdálkodás (dinamikus és statikus időszemlélet és az illeszkedő problémakezelési stratégiák).


3. modul: A legfontosabb kihívások a szervezetekben II.: a szervezet mint kultúra, a szervezet mint politikai rendszer, a szervezet mint börtön.

A szervezet átvilágításához és a tanácsadáshoz használt metaforák algoritmizált felhasználási módja (bemutató és közös gyakorlat)

Professzionális testbeszéd (body langauge a nyilvános szereplésben) ontológiai elmélete és helyzetgyakorlatok (profi színészek bevonásával)


4. modul: A coaching során alkalmazott módszertanok, technikák a különféle coaching-területeken. A skills coaching. A stratégiai coaching és a life coaching szerepe, ismérvei és gyakorlata. Munka és magánélet konfliktusainak megoldása.


5. modul: A coach önismerete, emberismerete, személyiségfejlődés

Szomatikus coaching a stresszkezelésben.

Holonikus szisztémák mint rendszerelméleti megközelítés elmélete és gyakorlata példákon keresztül.

Videófelvételek (coaching-szituációk) elemzése a saját praxisunkból.


6. modul: Team coaching, a csoportos szervezeti coaching, projektcoaching.
Csoportos esetfeldolgozó coaching gyakorlatok (profi színészek bevonásával).

Konfliktuskezelés, hatékony érvelés és vitakultúra, coaching levezetése, eredményértékelés.

! Saját praxisunkból videóbemutatót tartunk és közösen értékeljük.

! Helyzet- és szituációs gyakorlatokat képzett és ismert színészek bevonásával tartjuk.

bEIRATKOZOM a coach képzés tafolyamára

Mi az a mediáció? ->

MI A COACHING? ->

Legutolsó frissítés

2013.06.02.

vissza a főlapra